Cserkeszőlő, több mint fürdő!

A cserkeszőlői fürdővel közvetlen összeköttetésben lévő szálloda és kemping barátságos, családias kiszolgálással, és a cserkeszőlői Gyógy-és Strandfürdő, valamint a Gyógyászati Központ minden szolgáltatásával várja a gyógyulni, pihenni, feltöltődni vágyókat. Budapesttől 150 km-re, Kecskemét és Békéscsaba között félúton, a 44-es sz. főútról könnyen megközelíthető zöld üdülőövezetben találhatók szálláshelyeink.

Az egyetlen szálloda Cserkeszőlőn, amelyből zárt folyosón keresztül a fürdőbe juthatnak a vendégeink. Ezáltal télen-nyáron ideális üdülőhelye mindenkinek, aki szeretne minél közelebb lenni a fürdőhöz és a gyógy szolgáltatásokhoz. A fürdő minden korosztály számára kínál szórakozási, sportolási és gyógyulási lehetőségeket. Akár a szálloda, akár a kemping vendége legyen is Ön, mi segítünk a TB által támogatott gyógykezelések igénybevételének szervezésében. Elő-és utószezonban külön gyógy- csomagokat kínálunk a gyógyulni vágyó vendégeink részére. 

SZÁLLODÁNKRÓL

A Touring Hotel*** nagy hagyományokkal rendelkezik a gyógy turizmus és egészségturizmus területén. Barátságos kiszolgálás és közvetlen ügyintézés várja az idelátogatókat. Különböző szobatípusainkkal többféle szállásigénynek igyekszünk megfelelni árban és minőségben is. Közvetlen átjárást biztosítunk a Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központba.

A háromszintes, 46 szobával, és összesen 111 férőhellyel rendelkező szálloda 1982 óta folyamatosan megújulva szolgálja a Cserkeszőlőre látogatók kényelmét. 2003 óta Cserkeszőlő Önkormányzata az épület és a körülötte elterülő kemping tulajdonosa és üzemeltetője is. Bízunk abban, hogy még nagyon sok évig nyújthatunk vendégeinknek szállást, kikapcsolódást, és gyógyulási lehetőséget.

SZOLGÁLTATÁSOK

  • RECEPCIÓ SZOLGÁLAT: Szállodánkban 0-24 óráig folyamatos recepciós szolgálat működik. A nap bármely órájában fogadjuk a foglalásokat.
  • PARKOLÁS: Érkező vendégeink az épület előtti és az udvari zárt parkolót is ingyenesen vehetik igénybe.
  • ÉRTÉKMEGŐRZÉS: Értékeiket egy központi széfben ingyenesen elhelyezhetik.
  • INTERNET: Az épületben vezeték nélküli (Wifi) internetcsatlakozási lehetőség van. 
  • MOSODAI SZOLGÁLTATÁS: Minden kedves vendégünk igénybe veheti a szálloda mosodájának szolgáltatásait. Tájékozódjon a recepción.
  • OROVOSI SZOLGÁLTATÁSOK: A gyógyászatunkon reumatológiai szakrendelés működik, melyhez kezelések széles köre tartozik. Ha reumatológiánkon szeretné kezeltetni magát, kérjük hozzon magával háziorvosi beutalót, és érdeklődjön a 05-56-568-466-os telefonszámon. A Gyógyászati Központban továbbá bőrgyógyászati szakrendelés is működik.

Touring Hotel hírlevél

Nem szeretne lemaradni legújabb ajánlatainkról és akcióinkról? Akkor iratkozzon fel hírlevelünkre!