Kemping

KOMFORTOS KEMPINGEZÉS január 01-től december 31-ig.

A Thermal Camping közvetlenül a Touring Hotel, valamint a gyógyfürdő szomszédságában fekszik. Recepciója télen a hotelben található, tavasztól viszont saját portaszolgálata és recepciója van. Munkatársaink németül és angolul beszélnek. A recepció tavasztól őszig reggel 07:00-tól este 19:00 óráig üzemel, a portaszolgálat 24 órás, ellenőrzi a ki és belépőket, információt nyújt, felügyel a biztonságra.

Kempingünkben 200 db elektromos csatlakozással ellátott lakókocsihely található, melyeken a sátrazás is megengedett. Egy lakókocsi egység kb. 50 m2. Kellő mennyiségű, terebélyes fa biztosítja a nyári nagy melegben az árnyékot. A három közös vizesblokk közül mindegyik fűthető, tehát a lakókocsis kempingezés a zordabb időben is megoldható és mozgáskorlátozottak számára is használható. Főzési, mosási, vasalási lehetőség biztosított a hosszabb idejű tartózkodáshoz.

Szabadidős tevékenységekhez munkatársaink a recepción információval szolgálnak, ugyanitt bérelhetők kerékpárok is. Szállásdíjaink tartalmazzák a közvetlenül kapcsolódó gyógyfürdőbe a belépést a vendégéjszakával megegyező számban. Vendégeink naponta a recepción kapnak egy karszalagot, a fürdő ezzel használható. Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy a karszalag kizárólag a medencék és a sószoba igénybe vételére jogosít. Egyéb szolgáltatások, élményelemek díjfizetés ellenében használhatók.

Elérhető szolgáltatások a kemping területén és a közelben

Szolgáltatás megnevezése Elérhető a kempingben? Távolság a kempingtől
Étterem, büfé Igen 0 m
Élelmiszerbolt Nem 200 m
Bár Nem 300 m
Szórakozóhely, diszkó Nem 300 m
Kávézó Nem 200 m
Tűzrakóhely Igen 0 m
Parkolóhely Igen 0 m
Információs pont Igen 0 m
Orvosi ellátás Nem 300 m
Gyógyszertár Nem 400 m
Rendőrség Nem 500 m
Tűzoltóság Nem 6 km
Pénzváltóhely Nem 400 m
Bankautomata Nem 50 m
Benzinkút Nem 400 m
Autószerviz Nem 1000 m

Szolgáltatások

  • RECEPCIÓS SZOLGÁLAT: A kempingbe érkező vendégek számára tavasztól őszig külön recepció működik a kemping bejáratánál. Amennyiben Ön az idegenforgalmi szezonon kívül érkezik hozzánk, úgy a szálloda recepcióján tud bejelentkezni. Szállodánkban 0-24 óráig folyamatos recepciós szolgáltatás működik az év minden napján. A nap bármely órájában fogadjuk a foglalásokat.
  • FŰTÖTT KÖZÖS HELYISÉGEK, VIZESBLOKKOK: Jelenleg mindhárom vizesblokk már télen is a kempingezők rendelkezésére áll.
  • ÉRTÉKMEGŐRZÉS: Értékeiket egy központi széfben ingyenesen elhelyezhetik.
  • MOSATÁS: Minden kedves vendégünk igénybe veheti a szálloda ipari mosodájának szolgáltatásait. Tájékozódjon a recepción. (mosás, vasalás, szárítás)
  • SZÉPSÉGÁPOLÁS: A fürdőben található szépségszalonban fodrászat, pedikűr és manikűr vehető igénybe.
  • OROVOSI SZOLGÁLTATÁSOK: A gyógyászatunkon reumatológiai szakrendelés működik, melyhez kezelések széles köre tartozik. Ha reumatológiánkon szeretné kezeltetni magát, kérjük hozzon magával háziorvosi beutalót, és érdeklődjön a 05-56-568-466-os telefonszámon. A Gyógyászati Központban továbbá bőrgyógyászati szakrendelés és ortopédiai szakrendelés is működik.
  • ÉTTEREM: A faházak szállásdíjai nem tartalmaznak étkezést, de igény eseténsvédasztalos reggeli, vacsora és ebéd is igényelhető a szálláshoz, melyet a fürdőben található Napsugár Étteremben szolgálunk fel. Az étkezések egyénileg is rendezhetők az étteremben, ahol minden nap déli menüvel készülnek.

Kemping árak

Kemping szállásdíj egész évben saját lakóegységben
Felnőtt szállásdíj 2 000 Ft/éj
Gyermek szállásdíj 3 – 13,99 éves korig 1 500 Ft/éj
Lakókocsi+szgk. 1 400 Ft/éj
Lakóautó 1 400 Ft/éj
Lakókocsi 700 Ft/éj
Személygépkocsi 700 Ft/éj
Sátor 700 Ft/éj
Áramdíj 800 Ft/éj
Kutyadíj 500 Ft/éj
Tárolási díj 500 Ft/éj
Ebéd vagy vacsora 2 190 Ft/adag
Reggeli 2 450 Ft/adag

A szállásdíjak a vendégéjszakával megegyező fürdőbelépőt és sószoba használatot tartalmaznak.
Távozás napi kedvezményes fürdőbelépő 1.700 Ft / fő
Szobák, faházak elfoglalása érkezés napján  14 órától. Távozás 10 óráig, ellenkező esetben minden megkezdett órára 1.000 Ft pótdíjat számolhatunk fel!

Touring Hotel hírlevél

Nem szeretne lemaradni legújabb ajánlatainkról és akcióinkról? Akkor iratkozzon fel hírlevelünkre!